J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

Computer Almelo

Computer Almelo

Een computer mag ook in Almelo inmiddels gezien worden als een eerste levensbehoefte. Deze apparaten worden voor steeds meer toepassingen gebruikt, zowel beroepsmatig als voor persoonlijke doeleinden. Computers geven u een wereld aan mogelijkheden en zeer veel voordelen, waar echter een nadeel aan kleeft. De mate waarin we afhankelijk zijn van deze apparaten wordt steeds groter. Maar wat nu als uw computer in Almelo kapot gaat of als u er een wilt aanschaffen, maar de nieuwprijs is te groot?

Voor dit en meer kunt u terecht bij IT Centre.

Wij staan voor u klaar met een brede en passende dienstverlening op het gebied van IT. Of het nu gaat om een reparatie, een ‘nieuwe’ pc of laptop of zelfs de aanleg, onderhoud of het verbeteren van uw netwerk, wij staan voor u klaar. Ook uw computer in Almelo kunnen wij voor u verzorgen, of het nu gaat om een reparatie of als u er een wilt aanschaffen.

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Lees meer” less_text=”Inklappen” hidden=”yes”] 

Het adres voor uw computer in Almelo

Computers zijn ingewikkelde apparaten. Dit betekent dat ze zeer veel mogelijkheden hebben, maar ook dat er veel mis kan gaan op het gebied van de hardware en de software. Wij bestaan al sinds 2006 en beschikken over de nodige kennis en ervaring. Dit uit zich ook in de service die wij u verlenen. Een reparatie van uw computer in Almelo kan een zeer verschillende uitleg hebben en wij vinden het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Wij bieden een transparante dienstverlening, waarbij vrijblijvend advies nooit teveel gevraagd is.

Niet alleen zijn wij het adres voor u in Almelo als het gaat om de reparatie van uw computer, ook houden wij ons bezig met de inkoop en verkoop van desktops en laptops.

Zo kunt u bij ons ook terecht voor een pc die zo goed is als nieuw, maar voor een veel voordeligere prijs.

Wat zijn uw wensen als het gaat om uw pc en/ of netwerk? U bent altijd welkom en een kop koffie is nooit teveel gevraagd. Over al onze diensten kunt u een vrijblijvende offerte verwachten en hanteren wij een no-cure-no-pay garantie. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

[/showhide]

Erg bedankt!

Computer Almelo
★★★★★
IT Centre hebben mijn computer en smartphone netjes gefixt! Nu werken ze weer heel snel, bedankt!
- Robert L.

Snelle oplossing

Computer Almelo
★★★★★
Ik werd snel geholpen en heb mijn computer na laten kijken. Nu werkt hij weer goed. Heel erg bedankt!
- Linda van D.

Goed aanbod

Computer Almelo
★★★★☆
Heb bij IT Centre een leuke laptop gekocht voor school. Werkt goed en was zeker niet duur. Thanks guys!
- Erik-Jan Pierik
SBB erkend-leerbedrijf-SBB

IT Centre biedt u:
Goede service
 Meedenkend vermogen
 Kwaliteit
 Vrijblijvende offerte

Neem hieronder contact met ons op:

Uw naam*

Uw E-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht