J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

Computer reparatie Almelo

Computer reparatie Almelo

Heeft uw pc of laptop er de brui aan gegeven en zoekt u een oplossing? IT Centre heeft al tien jaar ervaring met computer reparatie in Almelo en omstreken. Ons team van professionals neemt uw desktop of laptop grondig onder handen. Ze pluizen het probleem uit en zoeken de bron van de ellende op om deze vakkundig te verhelpen. Vrijwel ieder mankement kan op deze manier opgelost worden. Uw pc of laptop draait binnen de kortste keren weer als een zonnetje. En met onze no-cure-no-pay garantie hoeft u pas te betalen als we het probleem voor u hebben opgelost.

Computer reparatie in Almelo, snel en eenvoudig geregeld

Of het nu gaat om software of hardware, wij pakken het probleem nauwkeurig voor u aan. Met deze diepgaande aanpak zorgen wij dat het probleem vanuit de bron wordt opgelost en niet snel terugkeert. De computer reparatie bij ons in Almelo regelen is met onze geweldige service in een handomdraai gedaan. U kunt de pc of laptop langs brengen bij onze computershop of wij komen bij u thuis langs. Voor we beginnen krijgt u een nette offerte, waarmee we u inzicht geven in de geplande werkzaamheden en geraamde kosten.

Naast computer reparatie in Almelo kunnen wij u ook voorzien van upgrades voor uw pc. Met een grondige inspectie en een goede schoonmaakbeurt kunnen computers vaak al wat winnen aan snelheid. Verder zijn voor veel computers mogelijkheden voor extra kracht aanwezig. Hierin voorzien wij u van deskundig advies, afgestemd op uw persoonlijke behoeften voor een computer. Met deze service weet u precies waar u aan toe bent.

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Lees meer” less_text=”Inklappen” hidden=”yes”] 

IT Centre, dé specialist in Almelo voor reparaties en meer

Zowel computer reparatie als in- en verkoop in Almelo is met de effectieve werkmethode van IT Centre snel en gemakkelijk geregeld. Wij delen onze expertise graag met u, zowel voor algemene vragen over uw computer als specifieke details voor de reparatie. Dankzij deze klantgerichte aanpak hebben we door de jaren heen een lange lijst tevreden klanten opgebouwd. Neem snel contact op of kom langs in onze computerwinkel en ontdek wat het IT Centre voor u kan doen.

[/showhide]

Erg bedankt!

Computer reparatie Almelo
★★★★★
IT Centre hebben mijn computer en smartphone netjes gefixt! Nu werken ze weer heel snel, bedankt!
- Robert L.

Snelle oplossing

Computer reparatie Almelo
★★★★★
Ik werd snel geholpen en heb mijn computer na laten kijken. Nu werkt hij weer goed. Heel erg bedankt!
- Linda van D.

Goed aanbod

Computer reparatie Almelo
★★★★☆
Heb bij IT Centre een leuke laptop gekocht voor school. Werkt goed en was zeker niet duur. Thanks guys!
- Erik-Jan Pierik
SBB erkend-leerbedrijf-SBB

IT Centre biedt u:
Goede service
 Meedenkend vermogen
 Kwaliteit
 Vrijblijvende offerte

Neem hieronder contact met ons op:

Uw naam*

Uw E-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht