J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

Computerhulp Almelo

Computerhulp Almelo

Iedereen heeft wel eens computerhulp nodig, ook u in Almelo. We hebben het hier over zeer mooie en handige, maar ook ingewikkelde apparaten. De complexiteit van deze machines betekent dat ze een zeer brede toepassing kennen, maar helaas ook dat er genoeg mis kan gaan. Een softwarefout bijvoorbeeld kan veroorzaakt worden door een stroomonderbreking of door een foutieve installatie, om maar een paar redenen te noemen. De hardware van iedere computer is natuurlijk onderhevig aan slijtage en mag in het algemeen als gevoelig en kwetsbaar gezien worden. Er zijn dus meer dan genoeg redenen te bedenken waar computerhulp in Almelo een uitkomst kan zijn.

Als u op zoek bent naar passende computerhulp in Almelo, dan bent u bij IT Centre aan het juiste adres.

Wij zijn uw partner als het gaat om de reparatie van uw laptop of desktop. Maar we bieden u nog meer diensten aan, die allen gepaard gaan met voorwaarden die u meerwaarde bieden.

Passende computerhulp voor u in Almelo

Wij bieden u computerhulp in Almelo waar u echt wat aan heeft. Een transparante manier van werken geeft u duidelijkheid over wat u kunt verwachten, zoals een vrijblijvende en kloppende offerte. Wij geven u de zekerheid dat we uw pc kunnen repareren in onze no-cure-no-pay garantie. U betaalt pas als wij u computerhulp hebben verleend in Almelo die uw probleem daadwerkelijk heeft verholpen. Zo kunt u nog jaren genieten van uw desktop of uw laptop.

Maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe pc kunnen we u helpen. Toegegeven gaat het niet om een nieuwe pc, maar een computer die wij zo goed als nieuw hebben gemaakt. Zo kunt u over een prachtige machine beschikken voor een mooie prijs.

Computerhulp kan meer betekenen dan alleen de reparatie of bijvoorbeeld het opschonen of upgraden van uw desktop of laptop. Ook als het gaat om uw netwerk, zowel voor thuis als voor een bedrijf, zijn wij de partner voor u. We kunnen dit voor u onderhouden, verbeteren of compleet aanleggen.

Bij ons is de klant koning. U kunt gerust langskomen, de koffie staat altijd klaar.

Erg bedankt!

Computerhulp Almelo
★★★★★
IT Centre hebben mijn computer en smartphone netjes gefixt! Nu werken ze weer heel snel, bedankt!
- Robert L.

Snelle oplossing

Computerhulp Almelo
★★★★★
Ik werd snel geholpen en heb mijn computer na laten kijken. Nu werkt hij weer goed. Heel erg bedankt!
- Linda van D.

Goed aanbod

Computerhulp Almelo
★★★★☆
Heb bij IT Centre een leuke laptop gekocht voor school. Werkt goed en was zeker niet duur. Thanks guys!
- Erik-Jan Pierik
SBB erkend-leerbedrijf-SBB

IT Centre biedt u:
Goede service
 Meedenkend vermogen
 Kwaliteit
 Vrijblijvende offerte

Neem hieronder contact met ons op:

Uw naam*

Uw E-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht