J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

Computershop Almelo

Computershop Almelo

IT Centre biedt u een breed scala aan verschillende mogelijkheden voor desktops, laptops en meer. U kunt hier terecht voor reparaties, inkoop en verkoop. Ook op het gebied van netwerken zijn wij u graag van dienst. In onze computershop in Almelo repareren we zowel software- als hardwareproblemen. Voor deze reparaties krijgt u van te voren een duidelijke offerte met de te verrichten werkzaamheden en geraamde kosten. U weet zo altijd precies waar u aan toe bent. Met onze no-cure-no-pay garantie hoeft u bovendien pas te betalen als wij het probleem volledig verholpen hebben.

Een computershop in Almelo voor laptops, pc’s en meer

Verder bieden wij ook een ruim assortiment aan voorgebouwde pc’s, laptops en onderdelen aan. U kunt gerust een keer langs komen voor deskundig advies om te onderzoeken wat het beste past binnen uw gebruikspatroon. U bent meer dan welkom om bij ons langs te komen voor een adviesgesprek. Er staat altijd een kop koffie klaar in onze computershop te Almelo. Deze servicegerichte aanpak heeft ons al veel tevreden klanten opgeleverd.

In deze winkel regelen wij ook de in- en verkoop van tweedehands systemen en onderdelen. Haal nog een aardig bedrag uit uw oude computer in plaats van hem stof te laten verzamelen in een hoekje. We inspecteren in onze / de pc of laptop en geven u een eerlijke prijs. Ook tweedehands beeldschermen zijn welkom.

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Lees meer” less_text=”Inklappen” hidden=”yes”] 

IT Centre, hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Uw reparaties worden nauwkeurig uitgevoerd om het probleem bij de bron aan te pakken. Daarbij kunnen we voor u kijken welke mogelijkheden er bestaan voor het verbeteren van de prestaties van uw pc. Het installeren van onder meer extra geheugen is in onze computershop in Almelo snel voor u geregeld. Ook kunnen we u aan de softwarekant van dienst zijn, bijvoorbeeld het opschonen van uw desktop en het verwijderen van verouderde programma’s. Ook de installatie van nieuwe software op één pc of een heel netwerk valt binnen onze beschikbare services. We werken altijd hard, om te zorgen dat uw wensen optimaal gerealiseerd kunnen worden. Neem contact op met IT Centre voor meer informatie om kom eens langs in onze computershop in Almelo.

[/showhide]

Erg bedankt!

Computershop Almelo
★★★★★
IT Centre hebben mijn computer en smartphone netjes gefixt! Nu werken ze weer heel snel, bedankt!
- Robert L.

Snelle oplossing

Computershop Almelo
★★★★★
Ik werd snel geholpen en heb mijn computer na laten kijken. Nu werkt hij weer goed. Heel erg bedankt!
- Linda van D.

Goed aanbod

Computershop Almelo
★★★★☆
Heb bij IT Centre een leuke laptop gekocht voor school. Werkt goed en was zeker niet duur. Thanks guys!
- Erik-Jan Pierik
SBB erkend-leerbedrijf-SBB

IT Centre biedt u:
Goede service
 Meedenkend vermogen
 Kwaliteit
 Vrijblijvende offerte

Neem hieronder contact met ons op:

Uw naam*

Uw E-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht