J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

Computerwinkel Almelo

Computerwinkel Almelo

Al sinds 2006 werkt IT Centre hard om voor al haar klanten hun computerproblemen op te lossen. Met vele jaren ervaring met pc- en laptopreparatie in Almelo is deze computerwinkel bij uitstek geschikt voor u. Onze servicegerichte aanpak heeft al vele tevreden klanten opgeleverd. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing voor uw pc of laptop. Daarnaast kunnen we u helpen bij de aanschaf van een nieuwe computer. Tevens zijn we bekend met het aanleggen en herstellen van netwerken voor bedrijven.

De computerwinkel in Almelo voor u

Computerreparatie in Almelo wordt met onze effectieve werkwijze snel afgehandeld. Ons team is grondig in hun aanpak en zorgt dat het probleem bij de bron wordt aangepakt. Ook voor andere computerhulp in Almelo kunt u bij deze computerwinkel terecht. Wij kijken samen met u wat het beste aansluit op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. U krijgt een eerlijke prijs voor de werkzaamheden en kunt binnen de kortste keren weer genieten van uw laptop of computer in Almelo.

Naast pc-hulp heeft deze computerwinkel in Almelo ook een ruim aanbod aan nieuwe computers, laptops en meer. Ook hier kijken we goed naar uw gebruikspatronen en stemmen wij uw nieuwe pc hier mooi op af. Ligt uw interesse bijvoorbeeld in games, dan zorgen wij dat uw computer wordt uitgerust met een sterke videokaart en processor om deze goed aan te kunnen.

Ook voor uw bedrijf bent u bij IT Centre aan het juiste adres. Deze computershop in Almelo voorziet u zonder moeite van nieuwe pc’s op het kantoor en koopt ook de oude units van u over. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, terwijl onze professionals voor u het bestaande netwerk oplappen of een geheel nieuw netwerk aanleggen. Ook het inrichten van servers of de installatie van diverse programma’s als Office kunnen door ons afgehandeld worden.

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Lees meer” less_text=”Inklappen” hidden=”yes”] 

IT Centre, pc-hulp in Almelo en meer

Uw pc-reparatie in Almelo is met deze computerwinkel snel geregeld. Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om de kwaliteit te leveren die u van ons mag verwachten. Met tien jaar ervaring in de meest uiteenlopende reparaties is ons team klaar voor elke uitdaging. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem binnenkort contact op met IT Centre of kom een keertje langs in onze computerwinkel in Almelo voor een gesprek of een offerte. De koffie staat altijd voor u klaar.

[/showhide]

Erg bedankt!

Computerwinkel Almelo
★★★★★
IT Centre hebben mijn computer en smartphone netjes gefixt! Nu werken ze weer heel snel, bedankt!
- Robert L.

Snelle oplossing

Computerwinkel Almelo
★★★★★
Ik werd snel geholpen en heb mijn computer na laten kijken. Nu werkt hij weer goed. Heel erg bedankt!
- Linda van D.

Goed aanbod

Computerwinkel Almelo
★★★★☆
Heb bij IT Centre een leuke laptop gekocht voor school. Werkt goed en was zeker niet duur. Thanks guys!
- Erik-Jan Pierik
SBB erkend-leerbedrijf-SBB

IT Centre biedt u:
Goede service
 Meedenkend vermogen
 Kwaliteit
 Vrijblijvende offerte

Neem hieronder contact met ons op:

Uw naam*

Uw E-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht