J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

Netwerk- en systeembeheer

Netwerk- & systeembeheer

Een goed onderhouden netwerk is voor een bedrijf goud waard. IT Centre zorgt dat ook uw netwerk tot in de puntjes georganiseerd wordt. Zowel het herstellen van verouderde of beschadigde netwerken als het aanleggen van een nieuw netwerk wordt goed aangepakt. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor het inrichten van servers. Ook verzorgen wij de installatie van diverse softwareprogramma’s op computers binnen het netwerk, zoals Office.

Naast de softwarekant verzorgen wij ook graag de hardware voor u. Nieuwe terminals en servers worden door onze professionals netjes ingericht en opgeleverd. Op dit gebied helpen wij u ook graag met deskundig advies, gegrond in tien jaar ervaring. Wij zijn servicegericht en doen er alles aan om u het beste resultaat te leveren. Wij kijken naar de mogelijkheden en helpen om u de beste oplossing voor uw bedrijf te realiseren. Ons hechte team staat voor u paraat en is voor een beetje uitdaging niet bang.

Voor netwerken, klein en groot, bent u bij IT Centre aan het juiste adres. Kom gerust een keer bij ons langs en we bespreken precies wat het beste past bij uw bedrijf. U bent altijd welkom in onze winkel, de koffie staat al voor u klaar.

Een reparatie nodig? Of wilt u gewoon wat meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met ons, wij helpen u graag vooruit.