J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

Laptop reparatie Almelo

Laptop reparatie Almelo

Soms is een laptop reparatie voor u in Almelo de enige of de beste oplossing. Niet alleen kan dit veel goedkoper zijn dan de aanschaf van een nieuwe computer, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat een laptop reparatie in Almelo simpelweg noodzakelijk is. Bijvoorbeeld als u belangrijke data niet kwijt wilt raken. Maar dan is het wel van belang dat de reparatie van uw laptop in Almelo gebeurt onder voorwaarden waar u het mee eens bent. Met andere woorden, u wilt uw laptop weer als nieuw hebben, voor een gunstige prijs en zo snel mogelijk.

Dan bent u bij IT Centre aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in desktop en laptop reparaties en bieden u in onze dienstverlening altijd een passende oplossing. In het verhelpen van het probleem zelf natuurlijk, maar ook in onze service en de voorwaarden die wij hanteren ontdekt u het voordeel.

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Lees meer” less_text=”Inklappen” hidden=”yes”] 

Een meer dan passende laptop reparatie voor u in Almelo

Uw laptop moet gezien worden als een belangrijk apparaat. Of het nu gaat om een beroepsmatig gebruik of puur persoonlijk, u wilt er te allen tijde gebruik van kunnen maken. Wij geven u dan ook de garantie voor een snelle en zeer vakkundige reparatie. Onze IT deskundigen beschikken over de expertise en ervaring om zowel hardware- of softwarematige problemen snel en effectief voor u te verhelpen. Onze no-cure-no-pay garantie betekent dat u pas betaalt als het probleem echt verholpen is. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een laptop reparatie in Almelo, maar we bieden u daarnaast alle keuze in aanverwante diensten.

Valt de laptop echt niet meer te repareren en zoekt u een goed alternatief zonder dat u de hoofdprijs betaalt, ook dan kunnen we u helpen. Wij kopen gebruikte laptops en desktops in en verkopen deze ook weer, als ze weer zo goed als nieuw zijn.

Een service met meerwaarde

IT Centre is het adres voor uw laptop reparatie in Almelo. Dit gaat natuurlijk gepaard met de nodige service. Een kop koffie is natuurlijk nooit teveel gevraagd en vrijblijvend advies kunt u altijd van ons verwachten.

We bestaan al sinds 2006 en weten onze kennis en ervaring toe te passen op de diensten zelf en op u, ook in de bijkomende service. U bent altijd welkom.

[/showhide]

Erg bedankt!

Laptop reparatie Almelo
★★★★★
IT Centre hebben mijn computer en smartphone netjes gefixt! Nu werken ze weer heel snel, bedankt!
- Robert L.

Snelle oplossing

Laptop reparatie Almelo
★★★★★
Ik werd snel geholpen en heb mijn computer na laten kijken. Nu werkt hij weer goed. Heel erg bedankt!
- Linda van D.

Goed aanbod

Laptop reparatie Almelo
★★★★☆
Heb bij IT Centre een leuke laptop gekocht voor school. Werkt goed en was zeker niet duur. Thanks guys!
- Erik-Jan Pierik
SBB erkend-leerbedrijf-SBB

IT Centre biedt u:
Goede service
 Meedenkend vermogen
 Kwaliteit
 Vrijblijvende offerte

Neem hieronder contact met ons op:

Uw naam*

Uw E-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht