J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

PC hulp Almelo

PC hulp Almelo

IT Centre is al tien jaar actief in het leveren van reparaties en veelzijdige pc hulp in Almelo. Laptops, desktops en meer worden door ons team van professionals goed onder handen genomen. Wij gebruiken een effectieve werkwijze om tot de bodem van het probleem te komen en leveren een oplossing op maat. U wordt in dit hele proces uiteraard goed voorzien van onze uitstekende service. Vooraf krijgt u een offerte met de te verrichten werkzaamheden aan uw computer. Naderhand hoeft u pas te betalen als het probleem naar behoren is opgelost. Dit staat vast met onze no-cure-no-pay garantie.

Reparaties en pc hulp in Almelo

Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn, met meer dan alleen reparaties. Met een goed uitgemeten upgrade kunnen we voor een scherpe prijs de computer aanzienlijk sneller maken. Simpelweg een beetje pc hulp kan voor u in al een groot verschil maken. We controleren of u bijvoorbeeld verouderde, schadelijke of ongebruikte programma’s op de computer hebt staan die hem langzamer maken. Wij lossen dit netjes voor u op. In sommige gevallen zullen wij ook aanraden dat het tijd is voor een nieuwe computer. Ook op dit vlak staat ons ervaren team van professionals voor u klaar.

We zetten samen met u de vereisten voor de computer op een rijtje en stemmen deze goed af op uw persoonlijke behoeften. Zo betaalt u geen schep geld voor hardware die u niet nodig heeft en wordt uw pc met onze hulp in Almelo op maat gemaakt. We bieden u deskundig advies en zetten een heldere offerte voor u in elkaar, zodat u goed inzicht heeft in wat u bij ons koopt.

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Lees meer” less_text=”Inklappen” hidden=”yes”] 

IT Centre, ijzersterk in het betere reparatiewerk

Met deze klantgerichte service hebben wij met de jaren een lange lijst tevreden klanten opgebouwd. Zowel voor nieuwe computers als reparaties en andere pc hulp zijn wij in Almelo goed voorbereid op elke situatie. Ons hechte team zoekt het probleem in detail uit en past zo de beste oplossing toe. Neem contact op met IT Centre, of kom eens langs in onze computerwinkel voor meer informatie. De koffie staat al voor u klaar.

[/showhide]

Erg bedankt!

PC hulp Almelo
★★★★★
IT Centre hebben mijn computer en smartphone netjes gefixt! Nu werken ze weer heel snel, bedankt!
- Robert L.

Snelle oplossing

PC hulp Almelo
★★★★★
Ik werd snel geholpen en heb mijn computer na laten kijken. Nu werkt hij weer goed. Heel erg bedankt!
- Linda van D.

Goed aanbod

PC hulp Almelo
★★★★☆
Heb bij IT Centre een leuke laptop gekocht voor school. Werkt goed en was zeker niet duur. Thanks guys!
- Erik-Jan Pierik
SBB erkend-leerbedrijf-SBB

IT Centre biedt u:
Goede service
 Meedenkend vermogen
 Kwaliteit
 Vrijblijvende offerte

Neem hieronder contact met ons op:

Uw naam*

Uw E-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht