J.B Berninklaan 2

(06) 15 27 50 74

PC reparatie Almelo

PC reparatie Almelo

Een pc reparatie kan u in Almelo op meerdere vlakken het voordeel geven. Een belangrijke voorwaarde is dan wel dat dit op een vakkundige wijze gebeurt. Computers zijn ingewikkelde apparaten. Dit betekent dat ze in staat zijn om zeer veel verschillende taken op zich te nemen. Echter, al deze voordelen komen met een nadeel. Een ingewikkeld apparaat kan beschadigd raken en een passende pc reparatie voor u in Almelo kan dan een uitkomst zijn. Dan moet u wel zeker zijn dat het herstellen op een professionele wijze gebeurt, zodat uw computer weer als nieuw is.

Dan bent u bij IT Centre aan het juiste adres.

We geven u alle keuze uit verschillende en aanverwante diensten als het gaat om de reparatie van uw pc in Almelo en meer. Dit onder voorwaarden die in uw voordeel liggen. Zowel software- als hardwarematige problemen verhelpen wij voor u.

Een pc reparatie voor u in Almelo met meerwaarde

Verschillende computers kennen verschillende hardware en software. Om tot een goede reparatie van uw pc in Almelo te komen betekent dit dat er sprake moet zijn van ervaring en kennis. Wij bestaan al sinds 2006, wat in IT-termen gezien mag worden als een eeuwigheid. Onze expertise geeft ons het inzicht om bijvoorbeeld de juiste onderdelen te gebruiken, die in combinatie goed werken.

Het kan om veel meer gaan dan alleen een reparatie. Wij staan ook voor u klaar als het gaat om advies. Onderdeel van een goede service is transparantie. Daarom kunt u van ons altijd een vrijblijvende offerte en eerlijk advies verwachten. Zo kunt u ook van ons verwachten dat we waar mogelijk en als u dat wenst uw pc kunnen upgraden.

Ook houden we ons bezig met de inkoop en verkoop van pc’s. Is een reparatie van uw pc in Almelo echt niet meer haalbaar, dan kunnen we u voor een mooie prijs helpen aan een pc die zo goed als nieuw is. Ook als het gaat om het aanleggen, verbeteren of onderhouden van een netwerk zijn wij het adres voor u. Kom gerust langs, de koffie staat klaar. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Erg bedankt!

PC reparatie Almelo
★★★★★
IT Centre hebben mijn computer en smartphone netjes gefixt! Nu werken ze weer heel snel, bedankt!
- Robert L.

Snelle oplossing

PC reparatie Almelo
★★★★★
Ik werd snel geholpen en heb mijn computer na laten kijken. Nu werkt hij weer goed. Heel erg bedankt!
- Linda van D.

Goed aanbod

PC reparatie Almelo
★★★★☆
Heb bij IT Centre een leuke laptop gekocht voor school. Werkt goed en was zeker niet duur. Thanks guys!
- Erik-Jan Pierik
SBB erkend-leerbedrijf-SBB

IT Centre biedt u:
Goede service
 Meedenkend vermogen
 Kwaliteit
 Vrijblijvende offerte

Neem hieronder contact met ons op:

Uw naam*

Uw E-mailadres*

Onderwerp

Uw bericht